Het MicroBulk concept

Ons MicroBulk-concept is eenvoudig en heeft als doel om gassen op de meest kosteneffectieve en veilige manier aan onze klanten te leveren. De beschikbare gassen bij MicroBulk zijn stikstof, argon, kooldioxide en alle hieraan gerelateerde gasmengsels. De gassen kunnen zowel in industriële kwaliteit als in voedingsmiddelenkwaliteit worden geleverd.

Gassen die gebruikt worden in uw bedrijfstak, kunnen op verschillende manieren worden geleverd: in 50 liter-gascilinders, cilinderpakketten van 12 of 16 aaneengesloten 50 liter-gascilinders of in 10.000 literbulktanks.

Maakt uw bedrijf momenteel gebruik van cilinderpakketten, dan is voor u ook het MicroBulk-concept als oplossing beschikbaar. Uw cilinderpakketten worden hierbij eenvoudig door ons vervangen door een vastopgesteld MicroBulk systeem. 

Na plaatsing, installatie en vaste aansluiting van de MicroBulk tank op uw locatie, wordt de tank periodiek door ons gevuld vanuit een compacte tankauto. Vanaf dat moment heeft u geen omkijken meer naar uw gasbestellingen, het beheer van cilinderpakketten of de aansluiting hiervan. Uw gasgebruik is daarmee in feite net zo eenvoudig als het tappen van water uit de kraan.

MicroBulk gas is van hoge kwaliteit, doordat het gas rechtstreeks van de fabriek naar de gebruiker gaat en wordt opgeslagen in roestvrij stalen (RVS) MicroBulk tanks. 

Het gebruik van het MicroBulk systeem draagt bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Er wordt namelijk (veel) meer gas geleverd per gereden kilometer en dus tegen (veel) lagere brandstofkosten. Ook gaat er geen onnodige energie verloren aan het verpakken van gas in cilinders.

Door uw persoonlijke behoeften goed in kaart brengen, kunnen wij u een maatoplossing aanbieden. Met de overstap naar MicroBulk kunt u efficiënter en veiliger produceren en heeft u meer tijd voor zaken die er toe doen!

EuroCarbo - Leading through quality and service, operating more MicroBulk systems than anyone else!