Levering

levering

Ons gas wordt in vloeibare vorm geleverd. Door de compactere samenstelling van vloeibaar gas, kunnen wij grotere hoeveelheden gas transporteren dan voorheen mogelijk was met cilinderpakketten.

Voordat de MicroBulk tank wordt geïnstalleerd, wordt in samenspraak met u de leverfrequentie vastgesteld. De leverfrequentie wordt in eerste instantie gebaseerd op een schatting van uw afname en kan eventueel gaande weg worden aangepast. Voor onze klanten is de gemiddelde leverfrequentie 1 keer per 3 weken. Door ons uitgebreide logistieke netwerk  en onze grote vloot compacte tankwagens, zijn wij regelmatig bij u in de buurt.

Onze tankwagens zijn van een dusdanig compact formaat, dat wij probleemloos op iedere locatie een MicroBulk tank kunnen bijvullen. De tankwagen wordt middels de vulslang gekoppeld aan de vulbox van de opgestelde MicroBulk-tank. Periodiek controleren onze medewerkers of alles op technisch gebied in orde is.

De afleverbon wordt direct geprint en vervolgens afgetekend door een bevoegde van uw organisatie. Zo blijft u altijd op de hoogte van uw leveringen.

 


EuroCarbo - Leading through quality and service, operating more MicroBulk systems than anyone else!