Ons team

Directie
De directie wenst duurzame relaties (partnerships) met haar klanten aan te gaan op basis van innovatieve producten, logistieke oplossingen en een gedegen advisering op het gebied van gasoplossingen en gasverpakkingen. Kwaliteit en service staan hierbij centraal.

Verkoop
Ons verkoopteam heeft professionele kennis, aandacht voor uw wensen en behoeften, gezond verstand en humor. Onze verkopers begrijpen waar u mee bezig bent en denken met u mee. Daardoor kunnen wij u te allen tijde een oplossing op maat bieden. 

Distributie
Dankzij uitgebreide technische knowhow, operationele vakkundigheid en een flexibele instelling kan onze distributieafdeling inspelen op de wensen van de klant. Het tijdig en zorgvuldig leveren van de gassen is onze specialiteit.

Customer service
Een enthousiast en zeer ervaren team neemt uw order in ontvangst, verzorgt de planning van onze tankwagens en beantwoordt al uw (technische) vragen. Mocht er onverhoopt een klacht zijn, dan staat onze klantenservice  u ook hierin graag ter zijde. 100% klanttevredenheid is ons motto.

Technische dienst
Onze technische dienst staat 24/7 paraat voor onze klanten.
U kunt bij ons rekenen op een tijdige installatie van de MicroBulk tank en een snelle afhandeling van een storing.

EuroCarbo, Leading through quality and service, operating more MicroBulk than anyone else!