Wie zijn wij

EuroCarbo Benelux B.V. is opgericht in 1995. Ons eerste doel was destijds om de levering van industriële en voedingsmiddelengassen in MicroBulk  mogelijk te maken voor onze bestaande klanten. Vervolgens zijn wij ons gaan richten op de vervanging van gascilinders en cilinderpakketten door MicroBulk bij alle gebruikers van industriële en voedingsmiddelengassen in de Benelux

Meer dan 100 jaar ervaring

EuroCarbo maakt onderdeel uit van ZNKC GAS Groep B.V, een Europese speler met meer dan 100 jaar ervaring
in industriële en voedingsgassen. ZNKC GAS Groep is op haar beurt voortgekomen uit Stoombierbrouwerij Juliana, waar naast bier ook koolstofdioxide werd geproduceerd. Al sinds 1895 levert ZNKC GAS Groep koolstofdioxide in cilinders en later ook in bulk. Hiermee is onze firma de oudste, nog actieve gassenleverancier in de Benelux. 

Dankzij onze innovatiekracht  en ambitieuze instelling, het centraal stellen van de klant en de betrokkenheid van onze medewerkers, is ons familiebedrijf uitgegroeid tot de marktleider in het leveren van MicroBulk in de Benelux. EuroCarbo levert gassen binnen een straal van 300 kilometer rondom onze productielocatie te Sittard.

Als één van de eerste Europese  gassenleveranciers, hebben wij in 1994 de levering van MicroBulk geïntroduceerd en in Europa aan de basis gestaan van deze innovatieve ontwikkeling. Wij onderscheiden ons binnen de gassenindustrie door een duidelijke focus op de levering van MicroBulk-gassen en een gedegen advisering over het gebruik ervan. 

Zodra het gasverbruik van een van onze afnemers de overstap van cilinderpakketten naar een MicroBulk tank rechtvaardigt, dan wordt dit door ons pro-actief geadviseerd. Ook dragen wij er zorg voor dat de ter beschikking
gestelde cilinderpakketten uit de roulatie worden gehaald, zodat de klant hier verder geen omkijken naar heeft.

EuroCarbo - Leading through quality and service, operating more MicroBulk systems than anyone else!